Članovi & Partneri

Wine & Food station Trapan

Članovi & Partneri : Wine & Food station Trapan

Partner->Wine & Food station Trapan picture

Dio vina iz asortimana

TRAPAN

Adresa:Trapan Bruno OPG, Veruda 10; Pula ⦁ tel/fax: +385/98 244457 ⦁ e-mail: bruno@trapan.hrwww.trapan.hr

Vlasnik: Bruno Trapan ⦁ Odgovorna osoba: Bruno Trapan ⦁ Kontakt osoba: Bruno Trapan – mobitel: +385/98 244 457

Vinska regija, vinogorje: Hrvatska Istra, Šišan, Pula

Enolog-podrumar: Bruno Trapan & David Diković                                                  

Pristup proizvodnji: ekološki, organski

Hektara: 12 vlastito

Sorte: malvazija istarska, teran, syrah, cabernet sauvignon, merlot

Ekstra kvalitetni vlastiti vinogradarski položaji vrijedni navoda na etiketi: Šišan Cuf

Godišnja proizvodnja vina: 60.000 lit ⦁ mirno: 95 %; bijelo: 35 %; ružičasto: 20 %: crno: 45 %; pjenušci: 4 %; desertna i specijalna vina: 1 %

Vina kao robne marke, po etiketama: Ponente (malvazija, svježe), Uroboros (malvazija, macerirano četiri dana, dozrijevano u bačvici od bagrema), Terra Mare (teran), Revolution Nigra Virgo (cabernet sauvignon 40 %, merlot 25 %, syrah 25 %, teran 10 %), the ONE (teran 50 % & syrah 50 %) – suho / dry ⦁ Rubi rosé (teran 70 %, cabernet 10 %, merlot 10 %, syrah 10 %) – polusuho / off dry ⦁ Dark Rosé (muškat ruža poluslatki) ⦁ Pjenušac: CHE – teran rosé, pas dosé

Mogućnost kupnje vina na posjedu: da

Degustacija vina na posjedu moguća: da

Ponuda hrane: hladni narezak - topla jela

Kušaonica za koliko osoba: 30

Radno vrijeme: 11,00 - 19,00 h - samo po najavi

Način plaćanja / Way of payment: gotovina– kartice (primaju se: Visa, Mastercard, Maestro)

Prirodne ljepote, kulturno-povijesni i sakralni spomenici u okruženju, preporučeni za posjet: Pula: Arena, Nezakcija – antikno naslje, Park prirode Kamenjak

Kulturno-zabavna, folklorna događanja, festivali kroz godinu: Pogledati pod Turistički ured Pula

Ljubav, energičnost i hrabrost glavni su pokretači vinarije Bruno Trapan. Od 2005. do danas trudom i upornošću stvoreno je 12 ha ekološki čistih vinograda, a stečeno znanje i iskustvo prenosi se i u podrum gdje nastaju fina i elegantna vina specifičnog karaktera. Prepoznatljiva, s posebnom mediteranskom notom. Proizvodnja vina prvenstveno je obiteljski posao. Traži puno pažnje i razumijevanja. Vjerujući u uspjeh misije, kreirajući iz srca, dajući sebe u cijeli proces proizvodnje pronađen je pravi put ka zacrtanom cilju – osobenom proizvodu u kojemu će uživati i oni najprofinjenijeg ukusa.

Poveznica
Društvene mreže:

Galerija slika

Mapa